Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 90 ευρώ!!!
ΤΗΛ/ΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ (08.00-20.00) 2114016520 - 6980303223

Τρόποι Αποστολής

 

Το Ε-shop μας καθημερινά ανανεώνεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες.Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο προϊόν που έχετε επιλέξει να φαίνεται διαθέσιμο αλλά να έχει εξαντληθεί, εμείς άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω συνεννόηση ως προς την εξέλιξη της παραγγελίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας καλείται στο σταθερό 211 4016520 ή στο κινητό τηλέφωνο 6980303223 ή να μας αποστείλετε e-mail στο info@sales4you.gr κατά της εργάσιμες ημέρες  και ώρες 08:00 - 20:00 εκτός (Αργίες-Εορτές).

 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αποστολής που χρησιμοποιούμε και με τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας:

 

Με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα) - ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Courier

Συνήθως μικρά σε όγκο και βάρος αντικείμενα παραδίδονται με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Courier - ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Courier σε όλες τις περιοχές τις Ελλάδας (όπου καλύπτει το δίκτυο μεταφορών των εταιρειών). Τα μεταφορικά για προϊόντα ανω 25 κιλών επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον πελάτη.

 

Αποστολή με Μεταφορική εταιρεία / ΚΤΕΛ / ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ

 

Μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα σας με Μεταφορική εταιρεία - μέσω ΚΤΕΛ - Ακτοπλοϊκός. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα μεταφορικά έξοδα  καθορίζονται τηλεφωνικά σε συνεννόηση μαζί μας.

 

ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 90 €. Για τις παραγγελίες εντός Αθηνών η μεταφορά γίνεται και με δικά μας μέσα και με ταχυμεταφορές  ΕΛΤΑ Courier (ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ). Για τις παραγγελίες εκτός Αθηνών η μεταφορά γίνεται με τις συνεργαζόμενες Couriers ΕΛΤΑ (ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ)- ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Courier  με πρακτορεία μεταφορών επιλογής σας - ΚΤΕΛ ή Ακτοπλοϊκός.Η δωρεάν μεταφορά δεν ισχύει για εμπορεύματα που το βάρος υπερβαίνει τα 10 κιλά (σε βάρος η ογκομετρικά).                                                                 

 

A.Τα μεταφορικά με Courier για παραγγελίες στην Αττική είναι 3,60 ευρώ και η αντικαταβολή 1,30 ευρώ το συνολικό κόστος είναι 4,90 ευρώ μέχρι 2 κιλά και γία κάθε επιπλέον κιλό 1,00 ευρώ.  

 

Β. Τα μεταφορικά με Courier για παραγγελίες στην Επαρχία-Νησιά μας  είναι 3,60 ευρώ και η αντικαταβολή 1,30 ευρώ  το συνολικό κόστος είναι 4,90 ευρώ μέχρι 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1,00 ευρώ.

 

Γ. Τα μεταφορικά για παραγγελίες στην Κύπρο μαζί με την αντικαταβολή το συνολικό κόστος είναι 28,00 ευρώ μέχρι 3 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό είναι 3,50 ευρώ.                                                                                                                                                                                             

 

Στις Δυσπρόσιτες περιοχές  όπως Αναφέρονται από τις ταχυμεταφορές COURIER ενδέχεται να έχουν καθυστέρηση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων  εώς και 2 εργάσιμες ημέρες και ίσως μπορεί να υπάρξει μια επιπλέον χρέωση εώς τα 3 ευρώ.Ενώ μπορείται να παραλάβετε από το τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ Courier (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) - ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Courier της περιοχής σας.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών στην Αττική είναι (1-3) εργάσιμες ημέρες. 

   

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών στην Επαρχία-Νησιά μας είναι (1-4) εργάσιμες ημέρες.                                                                                       

Στις Δυσπρόσιτες περιοχές - Νησιά μας ενδέχεται μικρή καθυστέρηση εώς και (2) εργάσιμων ημερών. 

 

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών στην Κύπρο είναι (10)-(14) εργάσιμες ημέρες.   

                                                                                                 

Σε όλες τις παραγγελίες Αποστέλλεται Mail - τηλεφωνική επικοινωνία  για την διαθεσιμότητα των προϊόντων  και για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

 

Η εταιρεία sales4you διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προπληρωμή των προϊόντων πριν την αποστολή τους σε ορισμένες περιπτώσεις και σε κάθε παραγγελία θα υπάρχει τηλεφωνική ενημέρωση από πλευρά μας.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παραγγελία σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2114016520-6980303223.

 

 

Χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε μας στα τηλ. 2114016520 - 6980303223

Μεταφορικά
Ευέλικτη πολιτική παράδοσης των προϊόντων.

Επιστροφές
Επιστροφές προϊόντων χωρίς πρόσθετα κόστη.

Εγγραφή στο newsletter μας
Εγγραφή στο newsletter μας ΕΓΓΡΑΦΗ

Το Sales4you.gr δημιουργήθηκε με ενθουσιασμό και σοβαρότητα έχοντας την εμπειρία καθώς δραστηριοποιούμαστε στην Ελληνική αγορά από το 2004. Συνεργαζόμαστε με επίσημους εισαγωγείς του Ελληνικού κλάδου και σας παρέχουμε ποιοτικά, μοντέρνα αλλά και κλασικά αξεσουάρ σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2114016520 - 6980303223

© Developed by Jetnet